Szukam jakiegoś przytulnego hotelu z ciekawą okolicą na wyjazd we dwoje. Dowiedziałam się właśnie, że mąż przyjedzie z delegacji w mój wolny weekend i aż żal mi tego nie wykorzystać. Pojedziemy na jakieś 3-4 dni, w zimie najlepiej chyba w góry, ale nie wiem gdzie, polećcie coś. Wszelkie atrakcje mile widziane:)
No wiesz atrakcji wszędzie jest dużo, chcesz za granicą czy w Polskie góry? Najtaniej pewnie i tak wyjdzie w Polsce, chyba że nie zwracacie uwagi na wydane koszty. Aktualnie polecam narty hehe i solidne ochraniacze. Na waszym miejscu rozglądnęłabym się za jakimś romantycznym gniazdkiem. ;)
No nie wiem czy w Polsce jest znowu tak tanio. Nad Bałtykiem bywa drożej niz w niektórych europejskich kurortach. Ale jeśli chodzi o polskie góry, to polecałabym Karkonosze, jezeli chcecie naprawde wypocząć i cieszyc sie błogim spokojem :) Znam bardzo sympatyczny hotel z piekną okolicą, byłam tam w zeszłym roku na urlopie, tylko ze latem http://hotelconcordia.pl/
No wiesz jak masz płacić w Euro albo Funtach.. Jak dla mnie drogo. Jak dla mnie trzeba trafić na last minute, albo wcześniejsze wycieczki, które sa tańsze. Często czyham na promocje albo mój mąż. Wyjazd np samochodem na totalnie własną rękę bez wcześniejszego zarezerwowania miejsca to ryzyko, dość często bywało że nie było gdzieś miejsc. Jeśli chodzi o góry to własnie teraz jest sezon, zima rozpoczęta więc trzeba podzwonić i podowiadywać się niż jechać w ciemno.
E tam bez przesady. Tak strasznie za granicą nie jest drogo, w Polsce strasznie się cenią, ale ten hotel Concordia dość ciekawy jest. Nigdy nie byłem w Karkonoszach, przeważnie jak z kumplem jeździłem w gory to wracaliśmy w nocy do domu, albo nocowalismy w samochodzie.. Ciekawe jakby zareagował gdybym wypalił z propozycją nie do odrzucenia z tym hotelem chociażby. :D
No dobra, może troche przesadziłam.. Jak dzwoniłeś do tego Hotelu Concordia to daj znać czy jakieś wolne miejsca maja, w pracy rzucę propozycję wyjechania w Lutym tam na delegacje.
A ja dla odmiany się wybieram teraz na tydzień nad polskie morze :) wszyscy jadą w góry, na narty i tak dalej, a ja sprawdzę czy nam morze nie zamarzło, hehe :)
Polskie morze zimą jest przepiękne!Warto jechać:) A o tym Hotelu kiedyś słyszałam,bodajże był jakiś reportaż w telewizji.To jest dopiero ekskluzywne miejsce,ale ludzie wypowiadali się bardzo pozytywnie.