System reklamy Test

Wazna sprawa chodzi o moją przyjaciółkę i byłą dziewczyną jej chlopaka pomóżcie!
  • Wazna sprawa chodzi o moją przyjaciółkę i byłą dziewczyną jej chlopaka pomóżcie!
    Na początek opowiem jej historię rok temu zanim moja przyjaciółka nie była ze swoim chłopakiem a on był z inna zdradzał tamta dziewczyne z moja przyjaciolka ale to mało wazne przejde do sedna otoz odkad oni sa razem juz ponad rok to ta była dziewczyna cały czas na jej widok wybucha smiechem albo ironicznie sie odzywa głupie docinki itp.. i wybucha smiechem na poczatku mowie jej ignoruj to bo ona jest głupia i zazdrosci ze jestes ładna i wgl ignorowała to ale kazdy z nas do czasu to toleruje a potem peka i dzis juz nie wytrzymała i plakala ja juz nie wiem co mam robic jak jej pomoc przez te małpe ona tylko cierpi pomozcie:(
    [Uzupełnij pytanie]
  • 1 Komentarz sortuj według
  • Niech pogada o tym ze swoim chłopakiem,a potem niech powie jej przy towarzystwie jej chłopaka,żeby się od niej odczepiła.

Witaj nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeżeli chcesz dołączyć użyj jednego z poniższych buttonów!

Aktywni w tej dyskusji

Kategorie | Kontakt | Regulamin

© 2011 - 2017 Dopytaj.pl