Bardzo często zdarza mi się śnić o rzeczach, które bardzo mną poruszają i zastanawiam się później, czy mogą one mieć jakieś głębsze znaczenie. Czasem korzystam z senników, by sprawdzić znaczenie niektórych snów, ale rzadko zdarza mi się znaleźć odpowiedź. Wierzycie w sny, sprawdzają Wam się czasem?
Ja strasznie wierzę sny. W mojej rodzinie często się zdarza że komuś się wyśni choroba, wypadek. Ale szczęśliwe rzeczy też. Ja się na tej symbolice nie znam, moja cioteczka uwielbia ten temat. Bodajże popsute zęby symbolizują chorobę.
Czy to nie jest aby powiązane z szóstym zmysłem ? Zawsze uważałem, że takie osoby potrafią interpretować sny, jednak osobiście nigdy nie miałem okazji ich spotkać, a szkoda bo chętnie poznał bym znaczenie i moich snów.
Ja miałam kiedyś sen, na tyle intrygujący że uznałam że muszę poznać jego znaczenie - szukałam w sennikach ale tam jest pisane bardzo ogólnikowo, dlatego wyszukałam kogoś kto zajmuje się takimi rzeczami i znaleziona Pani bardzo mi pomogła :) Możesz też spróbować, bo robi to hobbystycznie i nie pobiera opłaty, to jej mail: annazajdel@szeptem.pl . Mam nadzieję, że pomogłam.
Oczywiście, że wierzę i bardzo często mi się sprawdzają. Mi ostatnio śniło się, że byłem świadkiem na ślubie przyjaciela. Znaczenie, które tu opisano spełniło się w 100 procentach http://www.iwoman.pl/astrologia/sennik/k/1558/slub/