Czy macie jakiś lek bez którego nie ruszycie się z domu bądź którego nigdy nie może zabraknąć w waszej apteczce? coś nr 1 za niewielkie pieniądze? Ja na razie więcej testuje bo leków na rynku coraz to więcej, ale na pewno nie może u mnie zabraknąć kropli do oczu i nospy. A jak jest u Was?
zawsze przy sobie w torebce nosze inuprom i plaster :) jezeli wyjezdzam natomiast gdzies dalej, na kilka dni to wiadomo- juz wiecej :D biore wtedy aspiryne, cos na goraczke typu fervex lub theraflu, oprocz tego tabletki na bol gardla, rutinoccorbin, bandaz, plastry, cos przecipbulowego :)
Etopirynę ze względu na częste bóle głowy. Poza tym nie noszę innych leków, przecież apteki są dostępne prawie w każdym miejscu, więc nie jest to żaden problem żeby wskoczyć i kupić lek, który potrzebuje ;)
jesli Cie interesuje jakie leki sa najbardziej porzadane, popularne czy skuteczne to wejdz sobie na stronke 'lekroku.pl' :) tam sie mozesz zarejestrowac i normalnie dodawac liste swoich ulubionych lekow :)
Na tej stronie znalazłam moje krople:) Są to krople euphorbium.Naprawde warto je mieć w torebce,mogą się przydać w każdym momencie.Bardzo mi one pomagają.
Bardzo fajny pomysł z taką stronką, sama chętnie poczytam opinie na temat najczęściej stosowanych leków. Co do Euphorbium, to popieram, jest niezastąpiony za równo przy katarze infekcyjnym, jak i alergicznym.