System reklamy Test

Jak wypromować własną firmę?
  • Mój mąż otworzył właśnie własną działalność gospodarczą - produkcja i sprzedaż drzwi. Postanowiłam zająć się promocją jego firmy i tu mam pytanie do Was: jakie formy reklamy uważacie za najskuteczniejsze? Co najbardziej przyciąga klienta oprócz konkurencyjnych cen, które i tak mamy niskie w porównaniu z innymi tego typu firmami. Będę wdzięczna za wszystkie pomysły :)
  • 7 Odpowiedźi sortuj według
  • hehe, w zeszłym tygodniu kupowaliśmy właśnie z mężem drzwi wejściowe, a do sklepu zaprowadził nas duży bilbord. mieli tanio i do tego 50% rabatu na montaż, nie dało się nie skorzystać.
  • Od 3 lat prowadzę promocję firmy przy pomocy kalendarzy. Tym razem skupię się na kalendarzach książkowych 2014 , bowiem rośnie na nie popyt. Można sobie nadrukować logo, czy nawet umieścić wewnątrz informacje o swoim zakładzie, usługach, promocjach czy akcjach. Wówczas klient na pewno o nas nie zapomni :) Jakbyś się zdecydowała to polecam drukarnię http://www.prom.net.pl/ , bardzo szybko realizują zamówienia i nie robią problemów nawet przy ekscentrycznych zamówieniach :D
  • Bilboardy są skuteczne jak są ciekawie zrobione, tak samo jest z ulotkami ale same ulotki nie wystarczą. Jeśli waszym atutem są niskie ceny ogłoście się na jakiś portalach społecznościowych. Gadżety typu kubki czy kalendarze do mnie przemawiają i na pewno dzięki takim gadżetom zapamiętałabym reklamodawcę.
  • rzeczywiście kalendarze to dobry pomysł, zwłaszcza że rok dobiega końca i raczej nikt nie pogardzi :) a reklama zawiśnie gdzieś na cały rok. dobra lokalizacja dla kalendarza ściennego może dać większy odzew niż porządny bilbord, a cena wiadomo wiele niższa.
  • Druga sprawa to fakt
  • Ja bym się na pierwszy ogień zajęła pozycjonowaniem. Moją stronę pozycjonowała firma: http://seofabryka.pl/ i naprawdę zrobili to dobrze. Poza tym u nich się płaci za efekty tego co zrobili:)

Witaj nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeżeli chcesz dołączyć użyj jednego z poniższych buttonów!

Aktywni w tej dyskusji

Otagowano

Kategorie | Kontakt | Regulamin

© 2011 - 2017 Dopytaj.pl