Za dwa tygodnie idę na swoją pierwszą poważną rozmowę o pracę. Strasznie zależy mi na tym stanowisku, bo to praca moich marzeń, w której mogłabym się realizować i jednocześnie rozwijać swoje pasje. Bardzo się denerwuję pomimo, że jestem dobrze przygotowana. Macie jakieś sposoby, by opanować ten stres i uwierzyć w siebie?
Praca kwalifikacyjna to nie egzamin, nikt Cię nie obleje na niej ;) Na rozmowie rozluznij się i zanim zaczniesz odpowiadać zastanów się i bądz spokojna. Ważny jest kontakt wzrokowy, odpowiednio wyprostowana sylwetka-te gesty też mają znaczenie. Wypisz sobie na kartce swoje osiągnięcia, za co siebie doceniasz, może to Ci pomoże uwierzyć w siebie.
Nie ma co za dużo gadać,tylko działać!Znalazłam super szkolenie internetowe http://www.kodatrakcyjnosci.pl/konferencja/ Całkowicie za darmo, wystarczy być przed komputerem 26 marca o 20.00.Co myślicie,warto?Ja myślę,że tak:)
norka121 całkiem fajny pomysł, może być pomocne takie szkolenie, a jak za darmo to tym bardziej, no i bez wychodzenia z domu. Butterfly myślę, że powinnaś skorzystać, poczujesz się pewniej. Zwłaszcza, że tak bardzo zależy Ci na pracy :)