System reklamy Test

Brak motywacji do pracy
  • Z tym problemem zetknął się każdy, kto pracuje na własny rachunek. Przychodzi taki czas, że nic się nie chce robić. Człowiek niby siedzi przed komputerem, gdzieś tam kliknie, ale pod koniec dnia przychodzi refleksja, że przecież nic nie zrobił. Pracując na własny rachunek, nie mamy nad sobą nikogo, kto by nas do tej pracy motywował i bardzo często dochodzi do sytuacji, że jak mi się nie chce, to nie robię. Gorzej, jeżeli tak jest z dnia na dzień. Jak sobie z tym poradzić?
  • 5 Odpowiedźi sortuj według
  • "Nie chcesz, nie rób" - moja dewiza. Jak się w życiu nie układa to trudno szukać motywacji. Na ogół i tak wszystko kończy się fiskiem to po co się męczyć
  • intercom gratuluję podejścia do życia. Może w ogóle najlepiej usiąść i czekać na koniec. Chwilowe niepowodzenia nie są powodem do zaprzepaszczenia kolejnych szans czy okazji jakie daje nam los, ja też pracuje na własny rachunek i czasami są gorsze dni, ale wiem że jak sama czegoś nie zrobię to nikt tego nie zrobi, mnie skutecznie motywuje perspektywa utraty mieszkania (kredyt i te sprawy), a skoro TY nie możesz znaleźć nic co się motywuje to polecam wziąć udział w takiej konferencji online http://www.mistrzmotywacji.pl/
  • Co to za życie gdy leżysz do góry brzuchem i nic nie robisz, brakuje tobie świeżego myślenia, zrób przebieżkę po lesie, nawdychaj się powietrza a poczujesz co to oznacza chęć do życia, jeżeli chodzi o motywacje, najważniejsze jest mieć cel w życiu reszta nie jest już taka ważna, a taki kurs myślę że rzeczywiście mógłby pomóc w takiej sytuacji !
  • Ja już tyle przeszedłem, tyle miałem motywacji i wszystko na nic. Samo rozczarowanie. Nie siedziałem z dupskiem, harowałem, męczyłem się , a i tak nie mam , ponieważ tak mi się życie ułożyło. Najlepiej myśleć tylko o sobie, wtedy przynajmniej nikt cie nie wykorzysta. A czy specjaliści mi w czymś pomogą? Jakoś w to nie mogę uwierzyć, teraz mam takie nastawienie, że jestem anty wszystko. Ale zastanowię się, przekonam się co Ci ludzie mają do powiedzenia.

Witaj nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeżeli chcesz dołączyć użyj jednego z poniższych buttonów!

Aktywni w tej dyskusji

Otagowano

Kategorie | Kontakt | Regulamin

© 2011 - 2017 Dopytaj.pl