System reklamy Test

Jak schudnąć przy cukrzycy?
  • Od jakiegoś czasu leczę się na cukrzycę, jest ok, ale mam problem ze zrzuceniem kilogramów :/ na drastyczne diety nie mogę sobie pozwolić, ograniczam jedzenie, ale aby unikać spadku cukru muszę przejadać w między czasie, i z odchudzania nic nie wychodzi :/ macie dla mnie jakieś rady? staram się ćwiczyć, ale nie zawsze wychodzi :/
  • 10 Odpowiedźi sortuj według
  • Moim zdaniem z taką choroba jak cukrzyca powinnaś iść do lekarza dietetyka, który na pewno dobierze ci odpowiednie posiłki tak żeby twój organizm nie był osłabiony, ale przynosił skutki odchudzania. Sama raczej się nie decyduj na diety czy suplementy.
  • Polecam coś co sama stosuję od kilku tygodni,mam bardzo fajne efekty bez efektów jojo i podjedzania-14aVital.Zapobiega atakom głodu
    Dzięki specjalnej kompozycji składników, posiłek dłużej przebywa w żołądku. Dzięki temu sprawia, iż tak żołądek jak i jelita odbierają sygnały przyjemnej sytości, jak po spożyciu prawdziwego, bogatego posiłku. zapobiega skokom poziomu cukru we krwi i związanym z nimi ostrym atakom głodu. Dzięki specjalnie opracowanej koncepcji składników, zapewnia właściwą równowagę stężenia cukru we krwi w organizmie.
    W trakcie indywidualnego programu żywieniowego pomoże długotrwale zredukować wagę ciała, a następnie skutecznie ją kontrolować! Podczas stosowania diety należy pić co najmniej 2-3 litrów płynów.
  • Może ja bym wypróbowała tego produktu 14a Vital. Nie lubię diet, ale zawsze bałam się stosować takich 'zapychaczy' bo nie wiedziałam czy nie mają negatywnego wpływu na zdrowie, ale ten wydaje się być bezpieczny. Czy ktoś jeszcze stosował? ;)
  • o widzę że ten produkt mogą stosować osoby z cukrzycą, a mało co takiego można znaleźć, super :) może jakieś posiłki będę mogła tym zastąpić a to już bardzo dużo, bo niestety czuję, że od nich najwięcej tyję, dziękuję za pomoc :)
  • Produkt jest naprawdę bardzo bezpieczny dla zdrowia ,warto go zastosować i schudnąć tak że ptasiemleczko możesz bez obaw go stosować. ;-)
  • kupiłam, jak na razie czuję się dobrze, nie mam spadków cukru, a waga lekko już spada :) na razie jem 1 raz dziennie zamiast podwieczorku i w sumie na kolację zjadam już malutko bo nie jestem głodna jakoś bardzo.
  • Dziewczyny, a co sądzicie o różnych programach treningowych? Wiem,że ostatnio zrobiła się na to moda. Ja preferuję ćwiczenia i zdrowe odżywianie się, żadnych diet bo po prostu nie wytrzymałabym, wtedy jeszcze bardziej chce mi się jeść Moja znajoma zaczęła ćwiczyć z programem treningowym z tej strony http://www.7minpolska.com/fitness/offer.php?id=ladynia1 Zazwyczaj podchodziłam sceptycznie do takich treningów, ale ona bardzo go sobie zachwala. A wy, jaki macie do tego stosunek?
  • Wydaje mi się, że aktywność fizyczna sprzyja walce z cukrzycą. Dlatego ćwiczenia odchudzające powinnaś traktować również jako terapię dla zdrowia:) Najszybsze rezultaty oczywiście przyniosą ćwiczenia aerobowe. Później warto postawić jednak na to by wzmocnić poszczególnie partie ciała. Szczegółowy opis ćwiczeń znajdziesz np tu: http://menstream.pl/forma/baza-cwiczen/miesnie/lydki.html
  • oj to może być bardzo ciezkie ale samozaparcie bardzo może Ci w tym pomóc. Moze poszukaj tutaj http://metasport.pl/ jakiejś odpowiedniej diety i programu treningowego. To w jakimś stopniu na pewno Ci pomoże.

Witaj nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tu nowy. Jeżeli chcesz dołączyć użyj jednego z poniższych buttonów!

Aktywni w tej dyskusji

Kategorie | Kontakt | Regulamin

© 2011 - 2017 Dopytaj.pl